PEPCO România a inaugurat, în această săptămână, magazinul cu numărul 300 din țara noastră. Acesta se află în Pitești-Bascov, județul Argeș.

haine pentru copii magazin pepco

După cifra de afaceri, PEPCO România este lider de piață pe segmentul hainelor pentru copii. Compania poloneză a pătruns pe piața românească în urmă cu 5 ani și jumătate.

Expansiunea rapidă se datorează faptului că au fost deschise magazine inclusiv în localități cu mai puțin de 20 000 de locuitori. Retailerul are deja cel puțin câte un magazin în fiecare județ din țară.

Anca Radu, director operațional PEPCO România, a declarat: „Secretul care a făcut posibilă ascensiunea fulminantă pe piața locală este strategia consistentă și sprijinul neprețuit primit din partea grupului PEPCO, unde o echipă centrală extrem de competentă a avut grijă să ne ofere tot know how-ul necesar. Acest lucru a fost dublat de eforturile unei echipe locale compusă din oameni extrem de ambițioși, care nu și-au impus limite. Nu putem uita nici de partenerii noștri, fără de care nu am fi reușit să ajungem unde suntem – aceștia au răspuns întotdeauna rapid nevoilor noastre și au livrat la standarde foarte înalte.“

La nivel european, compania o mai mult de 2000 de magazine în 12 țări (Bulgaria, Cehia, Croația, Estonia, Italia, Letonia, Lituania,  Polonia, România, Slovacia, Slovenia și Ungaria), urmând să pătrundă în curând și pe piața din Serbia.

Lasă un răspuns