Mega Image, unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România, a depășit pragul de 800 de magazine, cu un total de 818 supermarket-uri, după deschiderile din ultimele luni.

În perioada iunie – septembrie, au fost deschise 25 de magazine, 11 Mega Image și 14 Shop&Go: patru magazine în București (trei magazine Shop&Go și unul Mega Image), două magazine în Brașov, ambele Shop&Go, un magazin Mega Image în Bihor, două magazine Mega Image în Constanța, șapte magazine în Cluj (două magazine Mega Image și cinci Shop&Go), doua magazine Shop&Go în Iași, două magazineîn Ilfov (unul Shop&Go și unul Mega Image), două magazine Mega Image în Timiș, un magazin Mega Image în Sibiu, unul în Giurgiu și un magazin Shop&Go în Prahova.

 

Cel mai recent magazin al retailerului a fost deschis pe 1 octombrie în Sibiu, cel de-al doilea magazin din oraș, Șelimbar 2, o piață pe care Mega Image a intrat recent, în luna iulie.

Până la finalul anului, Mega Image își propune să inaugureze alte două magazine în Sibiu. Mega Image continuă expansiunea prin deschiderea de noi magazine de proximitate în centre urbane.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.