Începând de vineri, 9 octombrie, și până duminică, 11 octombrie, la Oradea se va desfășura Street Food Festival 2020. În cele trei zile, în Cetatea Oradea vor fi prezente food-truck-uri, cu zeci de preparate specifice street-food.

street food România

Din cauza condițiilor specifice pandemiei, oferta va fi mai mică, în comparație, cu anii anteriori, însă organizatorii asigură că va exista o selecție culinară diversă, acoperind gusturi cât mai variate. Este vorba de burgeri, de paste, burrito, raclette, mâncare specific indiană și deserturi italiene udate cu vin, bere sau limonadă.

În fiecare dintre cele trei zile, începând cu ora 20:00 va avea loc și câte un concert. Cel de vineri seara va fi susținut de Robin & The Backstabbers, sâmbăta va cânta Byron, iar duminică pe scenă se vor afla cei de la Grimus.

Restricțiile provocate de pandemie la Street Food Oradea

Organizatorii Street Food Festival Oradea 2020 au transmis:

„Contextul actual vine cu unele schimbări pe partea de organizare, astfel că accesul se va face în mod controlat, numărul maxim de participanți concomitent e de 500, iar la locație vom respecta măsurile de distanțare fizică și de prevenție, stabilite de autorități“.

Lasă un răspuns