Sâmbătă, 10 octombrie, în Brașov se deschide o nouă cafenea, situată în piața George Enescu, nr. 11, cu o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați

meron brasov

Este o investiție de peste 100 000 de euro, realizată de lanțul de cafenele Meron, care ajunge astfel la 17 unități deschise la nivelul întregii țări.

Apărut în Cluj-Napoca în 2015, cu o singură cafenea în care s-au investit 90 000 de euro, acum lanțul are deschise 10 coffee shop-uri în Cluj-Napoca, două în Oradea și câte una în București, Satu-Mare, Zalău și Târgu-Mureș.

Cafeneaua care se deschide la Brașov a fost proiectată și realizată de o echipă de arhitecți din Cluj-Napoca. Are un design minimalist, cu influențe nordice și multe accente de alb, folosind texturi și materiale naturale.

Produsele disponibile includ o mare varietate de specialități de cafea proaspăt prăjită în prăjitoria din Cluj-Napoca. Pe lângă cafea, se pot găsi și ceaiuri, sucuri naturale, ciocolată și produse de patiserie. De asemenea, va fi disponibilă și o selecție de alimente reci.

Cafeneaua Meron Brașov este deschisă de luni până vineri, între orele 8:00 și 21:00.

Lasă un răspuns