Magazinul Grab&Go, ce se va deschide pe 17 octombrie pe Calea Victoriei 85 din București, în apropierea Hotelului Radisson, are un concept ce se bazează în totalitate pe tehnologie, casierii fiind înlocuiți de o aplicație instalată pe smartphone.

Rafturile magazinului Grab&Go seamănă cu niște frigidere, având uși încuiate ce pot fi deschise prin scanarea unui cod QR prin intermediul propriei aplicații dezvoltate de către echipa din spatele conceptului.

 

Clienții sunt nevoiți să își atașeze în aplicație cardul cu care doresc să plătească, iar după finalizarea cumpărăturilor pot selecta ei efectuarea plății sau pot părăsi magazinul, lăsând și acest pas pe seama aplicației, care va procesa automat tranzacția după o durată de maximum 5 minute.

Magazinul tehnologizat Grab&Go are în spate doi fondatori care vin din industria IT, Teodor Hoaghea și Ovidiu Cherecheș.
Locația de pe Calea Victoriei, prima de acest fel, face parte dintr-un plan mai complex al celor doi antreprenori care, în urma feedback-ului primit de la clienți, plănuiesc să se orienteze și către alte locații.

 

Lasă un răspuns