Sâmbătă, 10 octombrie, la Milano, a avut loc inaugurarea celei mai mari clinici stomatologice românești din Italia. Este vorba despre centrul CrystalDENT, cu noul sediu pe via Marochetti 27.

clinica romaneasca milano stomatologie

Dr. Mădălina Topor, director sanitar CrystalDENT, a oferit amănunte despre acest proiect, într-o declarație preluată de site-ul rotalianul.com:

„Am ajuns în Italia în octombrie 2015, din dorința de a-mi continua studiile. Am urmat cursurile masterului în Ortodonție, iar concomitent am decis să profesez într-o clinică de renume din Milano, precum și într-un spital universitar, unde am cunoscut și am tratat mulți conaționali.

În acea perioadă am înțeles că românii au nevoie de un medic stomatolog care să-i trateze cu respect și umanitate, așa că m-am decis să mă stabilesc în Peninsulă.

De-a lungul timpului, am avut posibilitatea de a trata mulți pacienți români și am reușit să înțeleg problemele cu care se confruntă conaționalii noștri. În mod special prețurile exorbitante din cabinetele stomatologice italiene, dar și timpul limitat pe care îl au la dispoziție pentru a se trata în țară. Nici nu are rost să mai discutăm și despre comoditatea de a se exprima în limba maternă“.

Prima clinică a echipei actuale de la CrystalDENT a fost inaugurată în 2018,  tot în Milano. Odată cu creșterea numărului de pacienți, a apărut însă și nevoia dezvoltării centrului. Astfel, noul sediu este mult mai spațios, fiind dotat cu 5 cabinete operative. De asemenea, s-a investit în aparatură de ultimă generație precum TAC CBCT, scannere cu Fosfor, laser, 5 RX endorale, camere video intraorale, fișe medicale digitale sau filtre anti-legionella.

În ceea ce privește echipa, Sergiu Balaban, vicedirector CrystalDENT, a declarat: „Echipa este formată din 15 persoane și aproape toți sunt români. Recepție, administrație, director sanitar, medici, asistente.  În echipa CrystalDENT a intrat și un jurnalist cu o experiență de peste zece ani în comunicare.“

Noul Centru CrystalDENT se află în Milano, via Marochetti 27.  Programările se pot face telefonic, de luni până sâmbătă, la numerele de telefon 0039/0236645072 și 0039/3272905566.

Aici găsiți pagina de Facebook a cabinetului

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.