Joi, 12 noiembrie, are loc inaugurarea celui de-al doilea restaurant Taco Bell din Brașov, situat în Centrul Comercial AFI Palace Brașov. Astfel, la trei ani și o lună după lansarea pe piața românească, Sphera Franchise Group ajunge la 11 magazine Taco Bell deschise în țară.

taco bell

Restaurantul este o unitate de tip inline, cu o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați și 40 de locuri de tip Hub Tables sau Low Couch Seating.

Are o bucătărie deschisă, care le permite clienților să vadă cum este preparată comanda. Oferă acces la WiFi nelimitat și prize USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile.

În prezent însă, în contextul măsurilor luate pentru stoparea răspândirii Coronavirus, produsele Taco Bell sunt disponibile doar în cadrul serviciului de livrare sau la pachet. Începând de luni, 16 noiembrie, va fi disponibilă și livrarea la domiciliu, prin intermediul colaboratorilor specializați.

Astfel, clienții vor putea să savureze produse delicioase, de inspirație mexicană, precum: Crunchy Taco, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme, Nachos Supreme sau Churros.

Cu ocazia deschiderii, clienții sunt întâmpinați cu o surpriză de inspirație mexicană. Între 12 și 15 noiembrie, aceștia se pot bucura de un Taco Snack Meniu, care include un Taco Supreme, o porție de Mexican Fries și un sos Nacho Cheese la prețul special de 7 lei.

Celelalte orașe românești în care există deja restaurante Tac Bell sunt București, Constanța, Cluj-Napoca, Ploiești, Sibiu și Timișoara.

Lasă un răspuns