Joi, 19 noiembrie 2020, Altex inaugurează un nou magazin în județul Hunedoara, la Deva, pe Calea Zarandului nr. 65 A, în Complexul Deva Retail Park, lângă Kaufland.

altex

Deschis în Complexul Deva Retail Park, magazinul are o suprafaţă totală de peste 2 000 de metri pătraţi, din care suprafaţa comercială se întinde pe 1 500 de metri pătraţi. Este dotat cu etichete electronice şi display-uri digitale pentru a asigura o mai mare vizibilitate a produselor şi ofertelor la raft, dar şi pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor

Valoarea investiției este de 5 milioane de euro.

Unitatea va funcționa de luni până duminică, între orele 09:00 și 20:00. Joi, în ziua inaugurării, magazinul va fi deschis între 08:00 și 20:00.

Altex este cel mai mare retailer electro-IT din România și operează peste 120 de magazine fizice deschise în ţară sub mărcile Altex şi Media Galaxy, precum şi două magazine online, câte unul pentru fiecare brand în parte.

 

Top 10 afaceri antreprenoriale românești în 2019, conform Anuarului Ziarul Financiar – vezi pe ce poziție se află Altex! 

Lasă un răspuns