Brandul Calvin Klein a cunoscut o expansiune rapidă pe piață românească, pe parcursul lui 2020. După ce în ultimele două luni au avut loc inaugurări în Iulius Mall Cluj și în Iulius Town Timișoara, acum a venit rândul celui mai mare oraș din Moldova, Iași, să găzduiască un magazin al celebrului brand american.

calvin klein magazine romania

Aflat la nivelul 1 al centrului comercial ieșean, Calvin Klein ocupă o suprafață de peste 180de metri pătrați și reunește cele mai noi linii vestimentare, definite de stilul minimalist și croielile sobre. Atemporale și totuși contemporane, clasice, dar provocatoare, colecțiile de toamnă-iarnă pentru bărbați și femei includ piese iconice, concepute pentru a pune în evidență fiecare ținută.

Propunerile brandului sunt completate de piese din gama Calvin Klein Underwear, precum și încălțăminte sport și casual, genți și articole de sezon, sub egida Calvin Klein Footwear&Accessories.

Oana Diaconescu, Head of Leasing în cadrul grupului Iulius, a declarat: „Parteneriatele cu branduri rezonante, precum Calvin Klein, sunt maniera prin care reușim să menținem un mix de experiențe de shopping adaptat tendințelor, așa cum facem de mai bine de 20 de ani, în toate cele cinci proiecte ale noastre. Apreciem efortul și încrederea acordate prin inaugurarea primelor magazine Calvin Klein din afara Capitalei în trei proiecte din rețeaua companiei IULIUS, într-un context dificil pentru segmentul retail“.

În afară de cele trei magazine din rețeaua Iulius, deschise recent la Cluj, Timișoara și Iași, în România există încă două magazine Calvin Klein, la București. Produsele brandului sunt distribuite în țara noastră de SARKK SA, companie întemeiată în 1998, distribuitor exclusiv pentru Tommy Hilfiger și din iulie 2019 și pentru Calvin Klein în România și mai multe țări din Europa de Sud-Est.

Lasă un răspuns