O filmare de pe TikTok, care prezintă coada uriașă formată în fața unui magazin Jumbo din România, a devenit virală în mediul online.

jumbo coada

După cum se poate vedea în fotografia de mai sus, zeci de oameni înfruntă frigul, așezați la o coadă uriașă, formată la intrarea în magazin.

Faptul că accesul lor nu este permis înseamnă că supermarketul de jucării și produse pentru casă era deja plin până la refuz. În aceste condiții, pentru respectarea regulilor de distanțare valabile în caz de pandemie, accesul noilor cumpărători este permis doar în măsura în care ies alți clienți, care deja au cumpărat produsele necesare pentru Moș Nicolae și celelalte sărbători de iarnă.

Autorul filmulețului de pe TikTok se întreabă retoric: „Mă, fraților, a venit sfârșitul lumii?“. Nu, doar că nicio pandemie nu poate potoli apetitul românilor pentru sărbătorile de iarnă.

  1. […] În preajma sărbătorilor de iarnă și a celor doi moși care aduc cadouri în luna decembrie, magazinele de jucării sunt pur și simplu luate cu asalt de părinți sau bunici. YesComment a scris, de exemplu, despre coada formată din zeci de persoane care înfruntau gerul, în fața unui magazin Jumbo. […]

  2. […] Zeci de români la coadă, în ger, în fața unui magazin Jumbo […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.