Lidl ajunge, la începutul lui decembrie 2020, la o rețea de 285 de magazine în România, după inaugurarea a două noi unități la Siret, în județul Suceava, și la Gheorgheni, în județul Harghita.

Magazinul Lidl din Siret, județul Suceava, se află pe strada Simion Florea Marian, Nr. 2A. Este prima unitate a retailerului din acest oraș și are 20 de angajați. Are o suprafață de vânzare de peste 1 000 de metri pătrați și peste 80 de locuri de parcare. În parcare se află o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se pot alimenta câte două mașini simultan.

Magazinul Lidl din Gheorgheni, județul Harghita, se află pe Bulevardul Frăţiei, nr. 46. Are 15 angajați. Dispune de o suprafață de vânzare de peste 1 300 de metri pătrați și de aproximativ 130 de locuri de parcare. Și în parcarea acestuia se află o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se pot alimenta două mașini simultan.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, are aproape 300 000 de angajați în întreaga lume, dintre care peste 7 500 în România, unde retailer-ul german se apropie de cifra de 300 de magazine, având și 5 centre logistice.

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.