O femeie din Galați a avut cea mai neplăcută surpriză, atunci când a încercat să își cumpere un telefon scump. În loc de un iPhone în valoare de 6 700 de lei pe care îl comandase la magazinul de electrocasnice, ea a primit, în schimb, o cutie cu șuruburi și nituri. Ea a mers imediat la Poliție, unde a făcut reclamație.

suruburi in loc de iphone

Reacția companiei la care a făcut comanda

În consecință, compania la care a fost comandat telefonul analizează imaginile de pe camerele de supraveghere și verifică drumul parcurs de obiect din depozit până la domiciliul clientei.

Reprezentanții Flanco au declarat următoarele, prin intermediul unui comunicat:

Produsul a plecat sigilat din depozitul nostru, acest lucru fiind verificat şi pe camerele din depozit. El a ajuns la client sigilat, prin intermediul curierului, iar clientul a confirmat acest lucru prin intermediul corespondenţei.

Clientul, din păcate, nu a desfăcut produsul în prezența curierului, chiar dacă oferim acest serviciu gratuit şi insistăm, inclusiv prin sms-uri, ca acest serviciu să fie folosit de către client“.

Chiar dacă în urma verificărilor efectuate până acum nu au fost descoperite nereguli, reprezentanții magazinului au decis să o despăgubească pe clientă.

Conform tuturor verificărilor interne efectuate până acum, conform înregistrărilor video interne și corespondenței cu clientul, nu avem, în acest caz, nicio culpă, expediind, de bună credință, către client, un produs original, în ambalajul său original, sigilat.

Însă, pentru că înțelegem situația creată și ne-am asumat să presupunem și buna credință a clientului, am decis să-i înlocuim produsul, continuând să investigăm cauzele acestui incident, cu susținerea autorităților competente“.

În plus, purtătorul de cuvânt IPJ Galați, Gabriela Costin, a declarat: „Este o plângere, există și un dosar penal pentru înșelăciune. Sunt anchetate toate părțile, cercetările sunt in rem“.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.