Conform unui anunț publicat pe site-ul Primăriei Lugoj, din județul Timiș, Lidl a cerut acestei instituții aprobarea PUZ-ului pentru construirea unui nou supermarket. Firma germană urmează să demoleze actualul magazin de pe strada Caransebeșului, numărul 2A, pentru a construi unul mai mare, care să corespundă noilor standarde ale companiei.

 

lidl lugoj

 

Anunțul, semnat de primarul Alexandru Claudiu Buciu, se referă la „construire supermarket LIDL și amenajare locuri de parcare în incintă, amplasare panouri publicitare pe teren și fațadă, amplasare teren, amenajare accese, împrejmuire proprietate, organizare de șantier“.

Citați de site-ul local lugojeanul.ro, reprezentanții companiei au declarat: „Terenul este plan (cu diferențe de nivel nesemnificative), având stabilitatea generală asigurată. Pe parcelă vor fi asigurate locuri de parcare suficiente care să deservească personalul și clienții spațiilor comerciale, ai serviciilor de comerț și ai zonei de servicii pentru acestea și va fi gândit accesul camioanelor pentru aprovizionare.

Suprafeţele parcajelor necesare vor fi stabilite cu respectarea prevederilor din H.G. 525/1996 republicată şi a normativelor în vigoare. Suprafeţele parcajelor va fi conform Avizului de Comisiei de Circulație. Se va respecta numărul minim de parcări impus de lege pentru zonele comerciale, respectiv un loc de parcare/40 mp suprafața desfășurată“.

În prezent, magazinul Lidl din Lugoj este deschis de luni până sâmbătă între orele 7:30 și 22:00, iar duminica între orele 8:00 și 22:00.

Mai jos, puteți vedea anunțul postat de Primăria Lugoj.

primarie lugoj anunt lidl

Lasă un răspuns