Joi, 18 februarie 2021, Lidl inaugurează un nou magazin la Ploiești, pe strada Apelor, nr. 2. Va fi primul magazin cu acoperiș verde din oraș și al 12-lea de acest fel din portofoliul companiei germane.

lidl acoperis verde

Suprafața de vânzare a noului magazin este de 1 300 de metri pătrați. Acesta dispune de 110 locuri de parcare și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, la care pot fi alimentate două mașini în același timp. Noul Lidl are 35 de angajați.

Orarul de funcționare va fi între orele 7:30 și 21:00 timp de șase zile, de luni până sâmbătă, pentru ca duminica magazinul să deschidă la ora 8:00 și să închidă la 20:00.

 

Ce avantaje aduce acoperișul verde

Acoperișul verde oferă numeroase beneficii pentru protecția mediului înconjurător. El contribuie la eficiența energetică a clădirii, prin menținerea unei temperaturi constante pe toată durata anului. În plus, vegetația amplasată pe acoperiș are rolul de a filtra în mod natural apa pluvială, datorită multiplelor straturi componente, reducând în același timp cantitatea de apă deversată în sistemele de canalizare.

Magazinul Lidl din Ploiești dispune și de alte tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetic. Amintim, printre acestea, sistemul de iluminat LED cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație.

Lidl are peste 300 000 de angajați în întreaga lume, dintre care peste 8 000 în România. În țara noastră, firma germană are peste 280 de magazine și 5 centre logistice.

 

Lasă un răspuns

 1. Toma

  Ce oferte sunt la deschidere

  1. YesComment Cristian

   Pe site-ul oficial Lidl sunt menționate reduceri la zeci de produse alimentare și nealimentare, fără a fi menționate explicit.

 2. Smedoiu Mariana

  Bună ziua! Felicitări! Angajări pentru raion? Mulțumesc!

 3. Smedoiu Mariana

  Ce oferte sunt la deschidere?

 4. Gogu

  Treceți la raion sclavilor!

 5. Nedelcu Alin cornel

  Mai faceti angajari

 6. Enescu Traian Cristian

  O SA SE DEA CRATITI, ASA CA FUGUTA SA NU SE VANDA REPEDE!…

 7. Nico

  Degeaba….daca nu au stand cu “Produse farà gluten” ca majoritatea LIDL din UE…