Sport Vision a inaugurat, la Suceava, al doilea magazin din zona de nord-est a României, după cel din Iași. Ambele funcționează în rețeaua Iulius Mall.

sport vision

Magazinul inaugurat la Suceava, la etajul unu al mallului, are o suprafață de 290 de metri pătrați și propune o gamă diversificată de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii sportive pentru bărbați, femei și copii. Acestea sunt utile pentru diferite tipuri de sport și mișcare, de la fitness și jogging până la fotbal, baschet sau înot.

Sport Vision are meritul de a reuni, în aceeași locație, branduri de renume internațional, precum Champion, Ellesse, Umbro, New Balance sau Salomon.

În plus, compania este partener al celor mai importante branduri din industria mondială a echipamentelor sportive, precum Nike, Adidas, Reebok sau Under Armour.

În noul magazin inaugurat în Iulius Mall Suceava funcționează și programul de loialitate Sport&Bonus.

De asemenea, până la data de 14 martie 2021, posesorii cardului Sport&Bonus dispun de reduceri de până la 20% la toate produsele.

Înființată în 1996 la Bijeljina, în Bosnia-Herțegovina, și având sediul central în Belgrad, Serbia, compania Sport Vision operează în 9 țări: Serbia, Bosnia-Herțegovina, Muntenegru, Macedonia de Nord, Croația, Slovenia, Albania, Bulgaria și Romania.

În țara noastră, compania are magazine în București, Râmnicu-Vâlcea, Brașov, Sibiu, Timișoara, Oradea, Cluj, Târgu-Mureș, Constanța, Galați, Iași și, de acum înainte, și Suceava.

Lasă un răspuns