Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, a anunțat introducerea a 15 rute noi. începând cu vara acestui an, de pe Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca.

blue-air

14 sunt destinații externe, în timp ce a 15-a este Constanța, cel mai important oraș de pe litoralul românesc al Mării Negre.

Cele 14 destinații externe sunt următoarele: Amsterdam Schiphol, Barcelona, Bruxelles, Burgas, Constanța, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra Heathrow, Madrid, Milano Linate, Paris Charles de Gaulle, Roma și Stuttgart.

Zborurile sunt deja disponibile pentru rezervare. Prețurile acestora pornesc de la 15,99 de euro pentru un zbor, cu taxe și o schimbare gratuită a datelor de călătorie incluse.

Reprezentanții Blue Air susțin că noul program de zboruri regulate de pe Aeroportul din Cluj va optimiza oferta de călătorie a românilor din această zonă a țării, oferindu-le conexiuni eficiente cu destinații europene de interes major atât pentru segmentul de leisure, cât și pentru business.

 

Ai ceva de spus despre Aeroportul din Cluj? Poți să comentezi AICI

  1. o ruta CLUJ -DOHA ne-ar ajuta in calatoriile mai lungi ,pentru escala,asta ca sa nu trebuiasca sa mergem la BUDAPESTA ,care are zbor spre DOHA
    Cu multumiri,

  2. […] pe piața locală activează și companii românești private, dintre care cea mai importantă este Blue Air, înființată în anul 2004. O altă companie românească lansată recent este Animawings, care […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.