Brandul românesc GRID a inaugurat un nou magazin în Ploiești. Acesta are o suprafață de 64 de metri pătrați și este amplasat în incinta Ploiești Shopping City. Investiția s-a ridicat la suma de 130 000 de euro.

grid ploiesti

GRID comercializează articole vestimentare și pantofi sport de calitate superioară, din cele mai recente colecții ale unor branduri de renume internațional, precum Adidas, Nike, Jordan, Puma, New Balance, Converse, Tommy Hilfiger, Diadora, Pepe Jeans și Saucony.

Bogdan Nania, co-owner GRID, a declarat, cu această ocazie: „Suntem încântaţi că am putut să aducem mai aproape de ploieşteni conceputul multibrand al magazinului nostru, acesta fiind cel de-al 11-lea magazin al reţelei.

Noua locaţie din Ploieşti Shopping City este bine primită, deoarece brandul GRID pune la dispoziţia clienţilor săi produse din noua colecţie, dar şi pantofi sport ediţie limitată, încă de la deschidere. Le mulţumim tuturor celor care au participat şi au fost alături de noi la inaugurarea noului magazin. Îi aşteptăm, de fiecare dată, în locaţiile noastre, când sunt în căutarea unor sneakerşi inediţi sau a articolelor vestimentare perfecte pentru orice sezon“.

Până acum, rețeaua GRID avea deja magazine deschise în Bacău, Craiova, Galați, Pitești, Sibiu, Târgu Jiu și Timișoara.

  1. […] Magazin inaugurat la Ploiești – detalii AICI  […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.