Penny a deschis un nou magazin în orașul Năsăud, din județul Bistrița. Acesta se află pe Bulevardul Granicerilor, numărul 5A, are patru case de marcat și o suprafață totală de 802 metri pătrați.

Programul este de luni până sâmbătă între orele 7:30 și 21:00, iar duminica între 8:00 și 19:00. Magazinul dispune de 67 de locuri de parcare, dintre care trei destinate persoanelor cu dizabilități. Noul Penny din Năsăud are 20 de angajați.

În magazin există o zonă extinsă pentru produse proaspete și pot fi găsite mărci proprii pe gustul românilor. Promoțiile și principalele categorii de alimente sunt semnalizate mai vizibil decât în alte unități. De asemenea, clienții pot cumpăra numeroase produse ready to eat, semipreparate, refrigerate sau congelate.

Odată cu această inaugurare, Penny ajunge la 280 de magazine de acest tip, pe întreg teritoriul României.

  1. Pent este un magazin serios cu personal pregătit și are tot timpul produse proaspete la Bistrița, un magazin care îl frecventez f. mult…… Felicitări!!!

  2. […] Anterior, Penny inaugurase magazinul cu umărul 280 din România la Năsăud, în județul Bistrița Năsăud. Detalii AICI  […]

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.