Joi, 22 aprilie, Kaufland inaugurează un magazin la Târnăveni, în județul Mureș. Astfel, firma germană ajunge la un număr total de 142 de unități, pe teritoriul României.

magazin kaufland

Noul magazin este situat în Târnăveni, pe Strada Victoriei, nr.15 A, și are o suprafață totală de peste 4 500 de metri pătrați. Dintre aceștia, peste 2 700 de metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Cu ocazia deschiderii, clienții vor fi așteptați cu reduceri și promoții speciale.

Odată cu deschiderea acestui magazin, compania creează 75 de locuri de muncă noi.

Programul de lucru se va alinia restricțiilor în vigoare. Magazinul se va deschide la 7:00 și se va închide la 21:00, de luni până duminică.

Kaufland Târnăveni pune la dispoziția clienților o parcare cu 191 de locuri, din care 8 sunt destinate persoanelor cu dizabilități, 6 pentru părinți și 12 rasteluri pentru biciclete. De asemenea, noua locație dispune și de o stație e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice.

Hipermarketul este prevăzut cu 6 case de marcat standard, din care una dedicată persoanelor cu dizabilități și alte 4 case express tip self-service.

Magazinul dispune de un raion extins de legume și fructe, de o vitrină cu servire asistată cu lungimea de 22,5 metri, cu produse proaspete. În plus, există și brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

În exterior, la punctul Grill, clienții pot găsi mâncăruri gustoase, gata preparate.

În galeria comercială, clienții au acces și la o pizzerie, un magazin naturist, o farmacie, un punct de schimb valutar și un bancomat.

Magazinul integrează și infrastructuri de reciclare pentru clienți, oferind un automat de colectare a deșeurilor tip self-service, cu două aparate de colectare și capacitate mărită de stocare a recipientelor. Pentru a încuraja reciclarea în rândul clienților, cei care folosesc automatul primesc cupoane de reducere în schimbul deșeurilor depuse.. Aici, ei pot depune trei tipuri de ambalaje – PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

Lasă un răspuns