Penny ajunge, înainte de Paști, la 283 de magazine pe teritoriul României, după deschiderea a două noi unități, la Flămânzi, județul Botoșani, și Roșiorii de Vede, județul Teleorman.

Magazinul PENNY din Flămânzi, județul Botoșani, este amplasat pe strada  Dimitrie Iov, nr. 253. Are o suprafață totală de 853 de metri pătrați, patru case de marcat și 14 angajați. Magazinul dispune de 90 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul PENNY din Roșiorii de Vede, județul Teleorman, este situat pe strada Carpați, nr. 83. Are o suprafață totală de 858,53 de metri pătrați, patru case de marcat și 13 angajați. De asemenea, unitatea dispune de 99 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Design-ul celor două noi magazine este modern și primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, precum și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente.

În plus, noul PENNY oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

Penny România își propune ca, până în 2029, să ajungă la peste 600 de magazine pe teritoriul țării noastre. În acest an, retailerul va inaugura și un al patrulea depozit din România, la Filiași, în județul Dolj.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.