Joi, 20 mai, Lidl inaugurează un magazin în orașul Roman din județul Neamț. Acesta va fi situat pe strada Sucedava, numărul 31. El înlocuiește o unitate mai veche, situată la aceeași adresă, care urmează să fie închisă pe 19 mai, deoarece nu mai corespunde standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența oferită clienților.

Noul magazin are o suprafață de vânzare de peste 1 300 de metri pătrați și dispune de 140 de locuri de parcare.

Noul Lidl oferă, prin intermediul unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului, cele mai înalte standarde de eficiență energetică. Printre acestea se numără sisteme de iluminat LED, senzori de prezență și sisteme de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

În orașul roman există încă un magazin Lidl, situat pe strada Mihai Viteazul, la numărul 11. De asemenea, în localitatea din județul Neamț există și un depozit al companiei germane.

Lidl are peste 300 000 de angajați în întreaga lume, dintre care peste 8 000 în România. În țara noastră, firma germană se apropie de cifra de 300 magazine și a construit și 5 centre logistice.

Lasă un răspuns