Kaufland România pregătește deschiderea celui de-al cincilea magazin din Timișoara, pe strada Chimiștilor, nr. 5-9. Este magazinul cu numărul 143 deschis de Kaufland în România, iar inaugurarea sa înseamnă totodată și crearea a peste 100 de noi locuri de muncă.

Suprafața totală este de peste 6 500 de metri pătrați, dintre care peste 3900 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. Hipermarketul este prevăzut cu 10 case de marcat standard, dintre care una dedicată persoanelor cu dizabilități, precum și alte 6 case express tip self-service.

Parcarea magazinului are 305 locuri, dintre care 12 destinate persoanelor cu dizabilități, 8 pentru părinți. Există, de asemenea, 16 rasteluri pentru biciclete. Noua locație dispune inclusiv de o stație e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice.

Programul de funcționare este între orele 6:30 și 23:00, de luni până sâmbătă, și de la 7:00 până la 22:00, duminică.

Magazinul dispune de un raion cu pește proaspăt, raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de 22,5 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. În exterior, la punctul Grill, clienții sunt așteptați cu un meniu extins de mâncăruri gustoase gata preparate.

În galeria comercială, clienții au acces și la o pizzerie, cofetărie, farmacie, un pet shop și un punct de accesorii GSM.

Lasă un răspuns