Compania aeriană Wizz Air a anunțat inaugurarea a două noi rute din România către destinații din Grecia și Italia. Biletele pentru acestea sunt deja disponibile pe site-ul wizziar.com.

Este vorba despre un zbor din București către insula Rodos din Grecia. Primul zbor va avea loc pe data de 18 iulie 2021, iar prețul minim al unui bilet este de 119 lei. Zilele dedicate acestor curse vor fi miercuri și duminică.

Al doilea zbor este din Bacău către orașul italian Bologna. Prima cursă va avea loc pe data de 11 iulie 2021, iar prețul minim este, de asemenea, de 119 lei. Avioanele vor zbura în zilele de miercuri și duminică.

Andras Rado, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat, cu această ocazie:

„Suntem încântaţi să anunţăm extinderea reţelei noastre de rute din România către Grecia şi Italia cu două noi destinaţii atractive către insula Rodos şi oraşul Bologna.

Prin aceste noi rute din Bucureşti şi Bacău, oferim mai multe destinaţii încântătoare pentru români la tarife ultra-reduse. Aşteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm primii pasageri ce vor călători din iulie către aceste destinaţii însorite“.

Lasă un răspuns