Miercuri, 23 iunie, Auchan România a deschis cea de XII-a ediție a Târgului de Bere, cel mai mare eveniment de acest fel din comerțul românesc.

bere auchan

Între 23 iunie și 20 iulie, în toate hipermarketurile retailerului francez, precum și în magazinul online auchan.ro, clienții vor avea acces la o selecție extinsă de sortimente de bere.

În acest an, supermarketurile le oferă clienților peste 325 de sortimente de bere, dintre care mai mult de jumătate, adică 175, sunt românești. 55 dintre acestea sunt beri artizanale românești fabricate de producători locali, printre care: Berarium, Capra Noastră, Fabrica de Bere, Fabrica de bere bună sau Fabrica Grivița.

În cadrul târgului vor fi disponibile și peste 150 de beri de renume internațional, unele dintre ele reprezentând noutăți din țări Franța, Belgia, Germania, Cehia, Marea Britanie sau Austria.

Unul dintre noile sortimente se numără berea franțuzească Belzebut Blonde, care face parte dintr-o gamă largă de beri aromate; dar și Blanche de Namur, cu o aromă ușor fructată, precum și Duchesse De Bourgogne, La Gauloise sau Lindemans.

Sunt disponibile și o serie de specialități bavareze, precum Paulaner, Apostel, Konig Ludwig, Hop si Franziskaner.

Tiberiu Dănețiu, director de marketing al Auchan Retail România, a declarat cu această ocazie:

„12 ani realizăm anual cel mai mare târg de bere din România, oferind astfel o experiență a gusturilor din toată lumea. Vrem ca românii să retrăiască momentele de plăcere și experiențele din excursiile în care au fost, de-a lungul timpului, în alte țări.

În ultimii ani, odată cu dezvoltarea producției locale de bere artizanală, ne-am făcut o misiune din a aduce, susține și promova micii producători români de bere. În târgul de bere din acest an, mai bine de jumătate dintre produse sunt din România. Îi invităm pe români să se bucure de diversitatea ofertei, de noutățile și exclusivitățile din cadrul acestui târg, precum și de experiențele din magazinele noastre pe care le-am pregătit cu ocazia acestui eveniment“.

Târgul de Bere se derulează în toate hipermarketurile Auchan, dar și virtual în magazinul auchan.ro, pe o durată de patru săptămâni.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.