Tohani România a anunțat, pentru acest an, investiții de un million de euro pentru a dezvolta o zonă de căsuțe în vie. Decizia a fost luată ca urmare a succesului înregistrat în urma investițiilor anterioare în turism viticol, care au ajuns déjà la suma de 5 milioane de euro.

tohani vita de vie cazare

Virgil Mândru, proprietarul podgoriei de la Tohani, a făcut următoarea declarație, citată de Ziarul Financiar :

„Vom dezvolta în continuare zona de oenoturism, pentru că începe să devină foarte bună şi vom crea o zonă de căsuţe în vie, unde să poţi veni, să închiriezi şi să ai propria bucătărie, să vii seara la un foc de tabără în mijlocul viei. Nu ştiu să estimez exact, dar sigur vom investi încă un milion de euro în acest an“.

Totul a început în toamna anului 2018, odată cu lansarea proiectului Valahorum, au fost deschise către public Conacul, crama și beciul Apogeum.

Începând cu una iunie 2021, capacitatea de cazare în cadrul complexului Tohani a crescut la 20 de camere, putând fi găzduiți concomitent 40 de turiști.

Proiectul de investiții continuă și în perioada următoare, când se vor demara lucrările la o nouă soluție de cazare, sub forma unor căsuțe individuale, amplasate la mai puțin de un kilometru de Conacul Apogeum, pe un platou cu vedere asupra viei. Cu un design de inspirație nordică, fiecare căsuță va putea găzdui până la patru persoane. Complexul, format din 20 de unități de cazare, va include și o zonă de spa și relaxare.

Turiștii care optează pentu această variantă de cazare pot să participe la degustări de vin ghidate de un somelier.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.