Joi, 1 iulie 2021, JYSK România deschide un nou magazin în Pitești, ajungând astfel la o rețea de 101 de magazine pe piața românească.

JYSK Pitești Vivo va fi cel de-al treilea magazin din oraș. Situat pe Calea București, nr. 36, în Centrul Comercial Vivo Pitești, are o suprafață totală de 1 400 de metri pătrați.

jysk

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile nu doar în JYSK Vivo, ci în toate cele trei magazine din Pitești, timp de o săptămână, în perioada 1-7 iulie.

Reducerile din campania de deschidere ajung până la 75%, în ofertă fiind incluse produse precum saltele, plăpumi și perne, lenjerii de pat, decorațiuni, ghivece, umbrele de soare, pavilioane de grădină și mobilier de interior.

Noul magazin va funcționa de luni până duminică, între orele 10.00 – 22.00.

Oferta de deschidere poate fi consultată pe www.JYSK.ro/Pitesti , iar oferta completă de produse poate fi accesată pe www.JYSK.ro.

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria, a declarat cu această ocazie:

„Chiar acum o lună treceam de pragul de 100 de magazine în România și ne bucurăm să anunțăm atât de repede inaugurarea unui nou magazin. Cele două magazine pe care le avem în Pitești, oraș în care activăm de peste 8 ani, performează foarte bine, de aceea am decis să ne extindem cu o nouă unitate în oraș, într-o zonă pe care nu o acopeream până acum.

Magazinul va fi amenajat după noul nostru concept Store 3.0, care este primitor și care pune în evidență mai bine produsele. În plus, amplasarea îl face ușor accesibil pentru locuitorii din zona centrală. În noul magazin JYSK din Centrul Comercial Vivo Pitești, clienții vor găsi o gamă variată de produse pentru casă, precum mobilier interior, mobilier exterior, decorațiuni, produse pentru baie, saltele, perne, plăpumi și lenjerii de pat, iar în săptămâna deschiderii vom avea și oferte speciale, cu prețuri foarte bune“.

Lasă un răspuns