Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu, cea mai extinsă din industria românească de stomatologie, și-a anunțat, conform zf.ro, intenția de a finaliza în acest an investiții totale de 3,2 milioane de euro, în urma cărora va deschide noi clinici în Cluj, Craiova și Galați.

dr leahu cluj

Conform CEO-ului Ionuț LEau, citat de sursa citat, cea mai mare investiție este cea din Cluj-Napoca, care nu se adresează doar clujenilor, ci întregii zone de nord-vest a țării:

„Cea mai mare bucurie pentru acest an va fi că în sfârşit finalizăm proiectul de la Cluj, investiţie de 2 mil. euro, care are deja doi ani şi jumătate de la concepţie, execuţie, autorizare, pentru că acolo am luat un spaţiu mare unde va fi cea mai mare clinică din reţeaua noastră, cu 18 scaune şi bloc operator. Vrem să avem absolut toată complexitatea, iar după ce am văzut că avem mulţi pacienţi care au nevoie de intervenţii complexe şi din Turda, şi din Oradea, a devenit important pentru noi să avem un bloc operator pentru tot ce vine din toată acea zonă a ţării“.

La Galați, clinica se află în plin proces de autorizare, iar al treilea oraș în care va exista o inaugurare în acest an este Craiova.

În acest an, a existat deja o primă inaugurare la Ploiești, în urma unei investiții de o jumătate de milion de euro.

Conform site-ului oficial al companiei, Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este cea mai extinsă rețea din industria românească de stomatologie, cu prezență în zece orașe din România:Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași , Sibiu și Galați și o clinică la Londra.

Rețeaua are 127 de cabinete dentare și un laborator de tehnică dentară complet digitalizat, și o echipă de peste 450 de angajați, dintre care 130 medici și cinci specialiști în anestezie generală.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.