Grupul Iulius investește, în lunile următoare, 17 milioane de euro în două proiecte tip Family Market din municipiul Iași, respectiv comuna Miroslava. Sumele de bani necesare provin dintr-o finanțare bancară acordată de CEC Bank.

iulius family market iasi

Investiția din cartierul ieșean Bucium

Construcția Family Market Bucium are loc în zona Hotelului Bellaria și va include un supermarket cu peste 25 de retaileri. Un procent majoritar dintre aceștia sunt producători și antreprenori autohtoni, ca parte a strategiei IULIUS de a oferi oportunități și promovare businessurilor locale.

Family Market Bucium este un concept ce pune accent pe simplificarea vieții, astfel încât va aduce în centrul comunității un mix de servicii și facilități necesare zilnic, precum: farmacie, spălătorie, mobile service, florărie, pet shop, coafor, produse pentru casă și fashion, dar și carmangerie, băcănie, brutărie, cofetărie sau fast-food.

Secțiunea food va beneficia și de terase outdoor, noul proiect având și rolul de destinație pentru socializare și petrecere a timpului liber.

Vor fi create 145 locuri de parcare, spații pentru biciclete și stații de încărcare electrică.

 

Family Market Miroslava

În paralel, Iulius dezvoltă și proiectul Family Market Miroslava, proiect realizat în parteneriat cu primăria comunei aflate la numai 6 kilometri distanță de Iași.

Investiția cuprinde, de asemenea, un supermarket și un mix personalizat de produse și servicii. În plus, Iulius va amenaja și un parc, singurul din comună, cu arbori maturi și arbuști, gazon, plante decorative, alei pietonale și o fântână arteziană.

Va exista și o lucrare de artă, ce urmează să fie aleasă în urma unui concurs dedicat comunității artistice locale.

Vor fi create 137 locuri de parcare și se vor realiza lucrări de modernizare a infrastructurii, prin lărgirea străzii adiacente și reamenajarea stației de transport în comun din zonă.

Lasă un răspuns