Vineri, 22 iulie, retailerul scandinav JYSK inaugurează două magazine, în municipiul București și în municipiul Pașcani din județul Iași. Prin urmare, compania care comercializează mobilier și produse pentru casă ajunge la o rețea de 103 unități în România.

jysk

JYSK Pașcani își deschide porțile pe 22 iulie, în Calea Romanului nr. 1, Pașcani. Cu o suprafață de 1 270 de metri pătrați, este primul magazin JYSK din orașul ieșean și va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 și 20.00, iar duminica între orele 10.00 și 18.00.

JYSK București Prelungirea Ghencea va fi inaugurat, de asemenea, pe 22 iulie. Magazinul se află pe strada Prelungirea Ghencea nr. 89B, Sector 6, București și are o suprafață totală de 1 100 de metri pătrați. Programul va fi luni până sâmbătă între orele 10.00 și 20.00, iar duminică între orele 10.00 și 18.00.

Ofertele speciale de deschidere vor fi valabile în ambele magazine noi în perioada 22-28 iulie. Acestea ajung până la 75%, în ofertă fiind incluse produse precum saltele, plăpumi și perne, lenjerii de pat, decorațiuni, produse pentru baie și mobilier de interior.

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria, a declarat cu această ocazie: „Am trecut de pragul de 100 de magazine la începutul lunii iunie, am deschis apoi un nou magazin în Pitești, iar acum inaugurăm două magazine în aceeași zi. Sărbătorim ambele deschideri cu o săptămână de oferte speciale foarte bune, care vor fi valabile în cele două magazine, JYSK București Prelungirea Ghencea și JYSK Pașcani. Este o ocazie foarte bună pentru clienți să achiziționeze produse pentru casă la un preț mai bun, mai ales că în magazine au sosit și noile colecții, precum colecția de decorațiuni pentru Toamna 2021, colecția nouă de lenjerii de pat și cea de textile pentru casă“.

Lasă un răspuns