Joi, 29 iulie, Lidl inaugurează, la Oradea, cel de-al 299-lea magazin al firmei germane pe piața românească.

Noul supermarket este situat pe Calea Aradului, nr. 87 A și are o suprafață de vânzare de peste 1 400 de metri pătrați. Dispune de 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, la care vor putea fi alimentate două mașini în același timp.

Odată cu inaugurarea magazinului, sunt create 15 locuri de muncă. Programul va fi de luni până sâmbătă între orele 7:30 și 22:00, iar duminică, între 8:00 și 20:00.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Astfel, ca urmare a utilizării unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin din Oradea dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Cu două săptămâni mai devreme, Lidl a inaugurat un magazin și în localitatea Chișineu-Criș din județul Arad, situată de asemenea în regiunea istorică Crișana. Acesta se află pe Strada Înfrățirii, nr. 48.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.