Pe site-ul YesComment.ro, poți lăsa recenzii despre orice magazin sau firmă din România la ale cărei servicii ai apelat. Ai posibilitatea să descrii experiența ta și, dacă a fost neplăcut, să îi ajuți pe alții să evite repetarea ei.

La categoria Supermarketuri, magazinul Kaufland din Lugoj, situat pe Strada Timișorii, numărul 131, a acumulat până acum doar recenzii negative. Le redăm mai jos, exact în forma în care au fost postate pe site.

Utilizatorul Vernicu a lăsat, în urmă cu un an, următoarea recenzie:

Dacă ajungi după-masă tot ce e in cataloage nu mai găsești,am mers 30 km plus întors să mă uit la rafturi goale când am comentat am fost asaltată cu vorbe urate de o angajată , să mă uit înainte să deschid gura , într-adevăr era un singur pui la reducere și eu nu l-am văzut ,carnea din cataloage o găsești la 9 dacă ai gonionul să lucrezi asta e sa nu vorbesc de cantare la legume 1 singur ,casa de marcat 2 jalnic ,o experiență urâtă“.

 

Comentariul lăsat chiar în vara acestui an de Tuiu Daniela sugerează că, între timp, nu s-a schimbat mare lucru:

Dezamagitor,la ora 16 la Imbis se ofera niste pui arsi si mici la fel. Intrebata vanzatoarea de ce nu are si altceva pregatit din meniurile expuse,raspunde cu nepasare ca nu are timp.

Este pentru a nu stiu cata oara cand vizitez acest magazin kaufland si de fiecare data am aceeasi experienta neplacuta.

Intradevar la lipsa de implicare a conducerii si la marea nepasare care domnește peste tot nici nu pot avea clienti.

Am vizitat mai multe magazine din tara Giurgiu,Reșița, Timisoara,Constanta si pot spune ca situatia este total diferita, atentie fata de clienti,disponibilitate marfa.

Poate ar trebui sa analizati mai atent ce se intampla aici pe Lugoj sau atunci sa va asumati sa pierdeti din clienti.

 

Tot despre comportamentul angajaților vorbește și utilizatorul Velours, într-o postare din august 2021:

Cu aprovizionarea pot să înțeleg că mai există probleme, dar modul urât în care îți vorbesc unii dintre angajați, inclusiv de la casă, nu are nici cea mai mică justificare“.

 

Poți să vezi recenziile și să lași propriul comentariu AICI 

Dacă vrei să îți spui părerea despre alte supermarketuri din țară, o poți face AICI

Lasă un răspuns