Joi, 26 august, Lidl România inaugurează două magazine, unul în municipiul Bistrița din județul Bistrița Năsăud, iar celălalt în orașul Brad din județul Hunedoara.

LIDL

Noul Lidl din orașul Brad, situat pe strada Avram Iancu, nr. 2 înlocuiește o unitate situată în trecut la aceeași adresă, care a fost închisă pe data de 10 ianuarie 2021, deoarece nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Magazinul dispune de o suprafață de vânzare de aproximativ 1 300 de metri pătrați și de peste 70 locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Orarul de funcționare va fi între orele 7:30 și 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminică între 08:00 și 19:00.

Noua unitate din Brad este construită după un concept inedit, adaptat zonelor urbane aglomerate. Astfel, parterul este destinat locurilor de parcare, iar etajul este alocat spațiului comercial, unde accesul clienților se va face cu ajutorul liftului și al trotuarului rulant.

După cum informează site-ul oficial al companiei, în ziua deschiderii și imediat după aceea, primii cumpărători vor beneficia de oferte și reduceri consistente, unele mai mari de 50%, la zeci de produse alimentare și nealimentare.

Despre deschiderea celui mai mare Lidl din Bistrița, care are loc în aceeași zi, găsiți detalii AICI

  1. Interesant, Bistrita este municipiu si Brad este oras ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.