Joi, 2 septembrie, Lidl inaugurează un nou magazin în Sibiu, situat pe strada Rusciorului, nr. 2. Acesta ia locul unui vechi magazin situat la aceeași adresă, al cărui concept a fost considerat depășit. Noul Lidl are o suprafață mai mare, un design nou și le oferă cumpărătorilor avantaje multiple.

lidl cu etaj

Suprafața de vânzare este de peste 1 30 de metri pătrați. Unitatea dispune de peste 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Magazinul va funcționa de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00.

Odată cu inaugurarea, au fost create peste 20 de noi locuri de muncă.

Deschiderea va fi sărbătorită cu reduceri la zeci de produse alimentare și nealimentare, de care vor beneficia primii cumpărători.

Compania germană optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună.

Astfel, datorită folosirii unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin din Sibiu dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Odată cu această inaugurare, Lidl România ajunge la o rețea de 305 magazine.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.