Penny inaugurează două magazine, rețeaua urmând să ajungă, astfel, la un număr total de 286 de unități pe teritoriul României. Unul dintre cele două magazine se află în județul Caraș-Severin, iar celălalt în județul Giurgiu.

Noul magazin Penny din Băile Herculane, județul Caraș Severin este situat pe Strada Trandafirilor, nr. 151, are o suprafață de vânzare de 799,05 metri pătrați și 4 case de marcat. Sunt disponibile 75 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu handicap. Magazinul va avea 14 angajați.

Noul magazin Penny din Bolintin Deal, județul Giurgiu, se află pe Bulevardul Muncii FN. Are o suprafață de vânzare de 860,3 metri pătrați și patru case de marcat. Dispune de 73 de locuri de parcare, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități. În unitate vor lucra 20 de angajați.

Penny, parte din grupul german REWE, a deschis primul magazin din țara noastră în 2005. Cu cele două inaugurări, compania ajunge la 286 de magazine în România și peste 5 300 de angajați. Rețeaua este deservită de trei centre logistice, aflate în Bacău, Ștefăneștii de Jos și Turda.

 

Congresul turismului balnear, desfășurat la Băile Herculane. Detalii AICI

Băile Herculane, printre orașele din care fug cei mai mulți români. Amănunte AICI 

 

Lasă un răspuns