Timp de trei luni, între 13 septembrie și 12 decembrie, 20 de hipermarketuri Carrefour din 19 orașe românești relansează inițiativa care poartă numele Plata cu PET. Mai precis, clienții companiei franceze vor putea să cumpere fructe și legume de la producători locali la prețul de 1 PET bucata.

plata cu pet carrefour

În plus, pentru fiecare recipient rPET Dorna, produs din plastic 100% reciclat și 100% reciclabil, vor primi o cantitate dublă de fructe și legume. În acest fel, are loc o conversie avantajoasă și responsabilă, prin care PET-ul devine o monedă de schimb, iar clienții pot să își aducă propria contribuție la reducerea amprentei asupra mediului, să susțină fermierii locali și să cumpere alimente sănătoase.

Cele 20 de hipermarketuri în care se va desfășura campania sunt următoarele: Baia Mare, Bârlad, Brașov-Calea București, București Orhideea, București-Vulcan, Buzău, Cluj, Constanța, Drobeta-Turnu Severin, Galați, Iași Era, Oradea Era, Piatra Neamț, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Suceava, Târgoviște și Timișoara).

Campania nu va fi valabilă pe durata întregii perioade, în toate cele 20 de supermarketuri amintite, ci pentru fiecare magazin va fi rezervată o anumită săptămână. Datele exacte de prezență în fiecare oraș vor fi decise și anunțate în timp util pe site-ul oficial al companiei, www.carrefour.ro.

 

Târgoviște și Timișoara, primele orașe în care se desfășoară campania

Cei dintâi care vor putea beneficia de acest program vor fi clienții Carrefour din Târgoviște și Timișoara, în perioada 13-19 septembrie.

Clienții magazinului din reședința județului Dâmbovița pot duce PET-urile la stația de colectare din hipermarketul Carrefour aflat pe strada Regele Ferdinand, numărul 6.

Clienții magazinului din Timișoara Carrefour Timișoara pot duce recipientele la adresa din Calea Șagului nr. 100, în intervalul orar 08:00- 20:00.

Pentru restul orașelor calendarul se va actualiza ulterior.

Plata cu PET a fost lansată în premieră de Carrefour România în 8 hipermarketuri din țară în anul 2019. În primele două ediții s-au colectat peste 347 000 de PET-uri, în schimbul cărora clienții au primit peste 92 de tone de fructe și legume românești în 14 hipermarketuri.

  1. Felicitari pt idee, foarte bună!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.