Joi, 16 septembrie, Kaufland a deschis al patrulea magazin din Constanța și al 145-lea de pe piața românească. Situat pe Bulevardul Tomis, nr. 437, hipermarketul are o suprafață totală de peste 5 100 de metri pătrați, dintre care aproape 3 000 de metri pătrați sunt alocați spațiului de vânzare.

Magazinul a creat peste 100 de noi locuri de muncă. Programul va fi de luni până sâmbătă între orele 7:30 și 22:00, iar duminică între orele 8:00 și 20:00.

kaufland

 

Specificul noului magazin din Constanța

În noul Kaufland vor fi 10 case de marcat standard și 2 case de marcat destinate persoanelor cu dizabilități. Spațiul dedicat cumpărăturilor va cuprinde un raion cu pește proaspăt, un raion de legume și fructe, o vitrină cu servire asistată cu lungimea de 18,95 metri, o brutărie, un raion de produse congelate, precum și spații pentru alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

La punctul Grill din exterior, clienții sunt așteptați cu un sortiment bogat de produse pe grătar: mici, cabanoși, cartofi prăjiți, ceafă de porc, pui la rotisor, pulpe de pui, thuringer, crispy și nuggets de pui.

În galeria comercială, clienții au acces la un restaurant cu mâncare gătită, o cofetărie și o farmacie. În plus, ei vor găsi în magazin articole regionale, specifice zonei și vor putea participa la cea mai nouă campanie Animaterra 4, Copacul Vieții.

Acest hipermarket este al patrulea din țară (după Kaufland Străulești, Kaufland Sisești si Kaufland Voluntari, toate din București sau din apropierea Capitalei) care dispune de un nou concept de spațiu verde implementat de companie în România. Astfel, are o suprafață de 3 400 metri pătrați de spațiu verde la sol, 4 500 de metri pătrați de acoperiș verde, respectiv 850 de metri pătrați de fațade verzi. În total, s-au plantat la sol 140 de copaci și peste 1000 de arbuști, pe o suprafață totală de 2 000 de metri pătrați.

 

Surprize pentru clienți, între 16 și 18 septembrie

În săptămâna deschiderii, clienții sunt așteptați cu un program special, desfășurat în parcarea magazinului, care include o școală mobilă de alimentație sănătoasă și proiecția unui film de animație.

Astfel, Caravana Akademia Kinderland, școala pe roți care învață copiii cum să se hrănească sănătos, staționează în parcare în perioada 16-17 septembrie, cu butaforii, fructe și legume sub formă de exponate gigant, stații de explorat, jocuri pe tabletă, informații și curiozități despre toate categoriile de alimente. Accesul este gratuit și se face în intervalul orar 10:00-18:00, în grupuri de maximum 5 persoane, în baza programărilor prealabile la numărul de telefon 0726 929 153 și cu respectarea tuturor măsurilor de protecție obligatorii în context pandemic.

Sâmbătă, 18 septembrie, clienții sunt așteptați la proiecția filmului „Singuri Acasă 2“ (The Secret Life of Pets 2), ce va avea loc în parcarea magazinului, începând cu ora 19:30. Proiecția este realizată cu sprijinul asociației Cinemobilul, iar accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile și cu respectarea normelor de siguranță în vigoare.

Lasă un răspuns