Kaufland România a inaugurat joi, 23 septembrie, al 146-lea magazin din țară, în orașul Blaj din județul Alba. Situat pe strada Iuliu Maniu, nr. 101, hipermarketul Kaufland Blaj are o suprafață totală de aproape 5 000 de metri pătrați, dintre care aproape 3 000 de metri pătrați reprezintă spațiul de vânzare. În plus, în galeria comercială există un food-court unde se pot servi masa sau o cafea, o agenție de schimb valutar și o farmacie naturistă.

kaufland blaj

Programul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între orele 7:30 și 21:00, iar duminica între  8:00 și 19:00.

Magazinul are 8 case de marcat, din care 2 destinate persoanelor cu dizabilități. Este dotat cu un raion de legume și fructe, o vitrină cu servire asistată cu o lungime de peste 21 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

La punctul Grill, clienții pot savura mici, ceafă de porc, turinger, cabanoși, hot dog, pui rotisat, pulpe de pui, crispy fillet, nuggets și cartofi prăjiți.

Parcarea este dotată cu peste 230 de locuri, din care 7 sunt alocate persoanelor cu dizabilități, iar 8 părinților. Există inclusiv o stație de încărcare rapidă a mașinilor electrice. În plus, bicicliștii au la dispoziție un rastel care acomodează până la 18 biciclete.

Noul magazin înseamnă apariția a 80 de noi locuri de muncă în comunitatea locală.

 

Surprize pentru primii clienți!

Clienții vor avea parte în săptămâna inaugurării de un program special, inclusiv de promoții și o varietate extinsă de produse nealimentare la preț redus, care se vor găsi în cortul din parcarea magazinului.

Tot în parcarea magazinului, clienții se vor bucura de o școală mobilă de alimentație sănătoasă și de proiecția unui film de animație.

Caravana Akademia Kinderland, școala pe roți care învață copiii cum să se hrănească sănătos, va staționa în perioada 23-24 septembrie, cu butaforii, fructe și legume sub formă de exponate gigant, stații de explorat, jocuri pe tabletă, informații și curiozități despre toate categoriile de alimente. Accesul este gratuit și se face în intervalul orar 10:00 – 18:00, în grupuri de maximum 5 persoane, în baza programărilor prealabile la numărul de telefon 0726.929.153 și cu respectarea tuturor rigorilor de protecție obligatorii în această perioadă.

Pe 29 septembrie, de la ora 19:15, clienții sunt așteptați la proiecția filmului Singuri Acasă 2 (The Secret Life of Pets 2), realizată cu sprijinul asociației Cinemobilul. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile și cu respectarea normelor de siguranță în vigoare.

 

 

Lasă un răspuns