Joi, 23 septembrie, eMAG a inaugurat primul showroom din municipiul Buzău, reședința județului cu același nume. Acesta se află în incinta Shopping City, situat pe Bulevardul Unirii,, nr 232.

Într-un spațiu cu suprafața totală de peste 220 de metri pătrați, sunt expuse peste 500 de produse din categoriile electrocasnice mari și mici, laptopuri, tablete, telefoane și accesorii sau periferice.

Datorită spațiului de dotare organizat eficient, va putea fi livrată rapid către clienți o gamă largă de produse într-un timp foarte scurt. De asemenea, de aici vor putea fi ridicate inclusiv comenzile făcute online.

Pentru clienții care vor face cumpărături în showroom va fi disponibil și serviciul eCredit, datorită căruia pot să achiziționeze pe loc produsele dorite. Finanțarea poate fi obținută rapid, cu o perioadă de creditare de maximum cinci ani.

Showroom-ul eMAG din Buzău a primit certificatul DEKRA Trusted Facility, care atestă faptul că în interiorul magazinului sunt respectate toate normele de sănătate și securitate, menite să ofere o experiență de cumpărături în siguranță.

Între 23 și 27 septembrie, primii clienți beneficiază de o extra reducere de până la 20% la produsele achiziționate din showroom. Aceasta se aplică la electrocasnicele mari și mici, laptopuri, telefoane și accesorii de telefoane.

Showroom-ul din Buzău este al 29-lea inaugurat de eMAG în România, Ungaria și Bulgaria.

Lasă un răspuns