Joi, 30 septembrie, Lidl inaugurează trei magazine, în localitățile Baia Mare (județul Maramureș), Roșiorii de Vede (județul Teleorman) și Săcele (județul Brașov). Prin urmare, retailerul german ajunge la 310 unități deschise pe teritoriul României.

lidl

În urma inaugurării noilor magazine, în fiecare oraș au fost create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din Baia Mare este situat pe Strada Unirii, nr. 21. Cel din Săcele are adresa pe Strada Câmpului, nr. 97, iar cel din Roșiorii de Vede se află pe Strada Carpați, nr. 132.

Orarul de funcționare pentru toate cele trei unități va fi de luni până sâmbătă între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00.

Fiecare dintre cele trei magazine are o suprafață de vânzare de peste 1 300 de metri pătrați și de o parcare de aproximativ 130 de locuri. În fiecare dintre cele trei parcări  există și o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde vor putea fi alimentate câte două mașini în același timp.

Lidl România optimizează în permanență formatul magazinelor, astfel încât să ofere o experiență de cumpărături cât mai plăcută și să aibă un impact cât mai redus asupra mediului înconjurător. Astfel, noile magazine din Baia Mare, Săcele și Roșiorii de Vede dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea amintim sistemul de iluminat LED cu senzor de prezență, precum și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Lidl promovează în mod consecvent colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Primii clienți vor beneficia, cu ocazia deschiderii, de reduceri speciale la zeci de produse alimentare și nealimentare.

Lasă un răspuns