Joi, 7 octombrie, Lidl inaugurează un magain în Sovata, județul Mureș. Având adresa pe strada Primăverii, nr. 85-89, este unitatea cu numărul 311 deschisă de retailerul german pe teritoriul României.

Noul magazin are o suprafață de vânzare de peste 1 300 de metri pătrați și dispune de aproximativ 110 locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde vor putea alimenta câte două autovehicule în același timp.

Programul este de luni până sâmbătă între orele 7:30 și 21:00, iar duminică ceva mai scurt, între orele 8:00 și 20:00.

Cu ocazia deschiderii, vor exista reduceri consistente la zeci de produse, atât alimentare, cât și nealimentare/

Compania germană optimizează în permanență formatul magazinelor, astfel încât să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună și să aibă un impact cât mai redus asupra mediului. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Sovata dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică.

Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Lidl va inaugura 4 magazine în România, în luna octombrie 2021. Pe lângă cel din Sovata, pe 14 octombrie vor apărea noi magazine în Dej și Bacău, iar pe 28 octombrie va avea loc o inaugurare la Domnești.

 

Lasă un răspuns

  1. Magazine Lidl inaugurate în județele Bacău și Cluj – YesComment

    […] Pe 7 octombrie, Lidl a inaugurat un magazin în Sovata, județul Mureș. Detalii găsiți AICI […]