Joi, 28 octombrie, o arădeancă citată de site-ul specialarad.ro susține că a găsit un vierme într-un sandviș cumpărat de la McDonald’s Arad.

Vierme mcdonalds arad

După cum relatează sursa citată, ea a decis să informeze mai întâi presa, după care să facă o plângere online la Protecția Consumatorilor.

Clienta spune că l-a sunat și pe directorul McDonald’s, care i-a spus însă că e posibil ca viermele să fie mai degrabă o bucată de os care s-a desprins de pe carne. Femeia susține însă că știe foarte bine să facă diferența și că în nici un caz nu este vorba despre o confuzie.

În sprijinul afirmațiilor sale, ea a oferit și o serie de fotografii, reproduse mai sus.

 

Reacția McDonalds

Sursa citată a primit și o reacție a companiei McDonald’s, în care se afirmă preocuparea companiei pentru siguranța alimentară, responsabilitate și respect față de clienți. În ceea ce privește sesizarea clientei din Arad, se precizează:

„Conform procedurilor interne, am informat furnizorul nostru cu privire la sesizare și am solicitat verificarea lotului de producție. În urma tuturor verificărilor efectuate, furnizorul nu a evidențiat niciun aspect care să indice o problemă de siguranță alimentară“.

 

Vrei să îți spui părerea despre McDonald s Arad? O poți face AICI 

 

În luna septembrie, inspectorii ANPC au descoperit fire de păr și pene de pasăre în bucătăria unui restaurant McDonalds din Timișoara. Detalii AICI 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.