Joi, 18 noiembrie, Lidl inaugurează un magazin în municipiul Baia Mare, județul Maramureș. Acesta se află pe strada Victoriei, nr. 73, mai exact în incinta centrului comercial VIVO! .

lidl baia mare

Accesul se poate face atât din parcarea subterană a centrului comercial, cât și din galeria situată la parter.

Suprafața de vânzare este de aproximativ 1 300 de metri pătrați. Odată cu apariția noului magazin alimentar de tip discount, au fost create aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Conform site-ului oficial al companiei, deschiderea va fi sărbătorită cu reduceri la zeci de produse alimentare și nealimentare.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât acestea să îndeplinească două obiective esențiale: pe de o parte să ofere o cât mai bună experiență de cumpărături, iar pe de altă parte să aibă un impact cât mai redus asupra mediului înconjurător.

Magazinul din Baia Mare respectă, la rândul său, ambele direcții. El continuă strategia de a oferi zilnic produse la cel mai bun raport calitate-preț, într-o cât mai bogată varietate de sortimente. De asemenea, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse românești.

În paralel, noul magazin asigură standarde înalte de eficiență energetică, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului. Printre soluțiile inovative trebuie amintite sistemul de iluminat LED cu senzor de prezență, precum și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Lasă un răspuns