Carrefour România a luat decizia retragerii de la comercializare a tobei de porc „Drag de România“, produsă de societatea Marcel SRL, după ce analizele efectuate au evidențiat prezența bacteriei Listeria monocytogenes.

toba de porc contaminata

Toba de porc a fost comercializată cu codul EAN: 2955660000000, iar produsele contaminate fac parte din loturile Lot/DLC: 004091121 / 24.12.2021 și Lot/DLC : 004121121 / 27.12.2021

Redăm, mai jos, informarea existentă pe pagina Autorității Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA):

Se recomandă persoanelor care dețin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată,fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Persoanele care au consumat produsele menționate mai sus și care prezintă febră simplă sau însoțită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul și să raporteze acest consum.

Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum și cele în vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome.

Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni. Pentru informații suplimentare, puteți contacta Carrefour România S.A.: clienti@carrefour.com“.

 

 

Lista magazinelor în care a fost comercializat produsul

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.