Joi, 9 decembrie, Lidl inaugurează un magazin în Salonta, cu adresa pe strada Regele Ferdinand, nr. 2. Acesta înlocuiește o unitate mai veche, care funcționase la aceeași adresă până pe 9 mai 2021, când a fost închisă pentru modernizare.

lidl salonta inaugurare

 

Noul magazin are o suprafață de vânzare de peste 1 300 de metri pătrați și dispune de 85 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobile electrice, la care pot fi alimentate două mașini în același timp.

Deschiderea va fi sărbătorită cu reduceri la zeci de produse alimentare și nealimentare.

Lidl România optimizează constant formatul celor 316 magazine pe care le-a deschis în țară și astfel se explică și decizia de închidere a vechiului magazin din localitatea bihoreană, care nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce privește experiența de care aveau parte clienții și sustenabilitatea.

Noua unitate a fost concepută astfel încât să le ofere clienților o experiențe de cumpărături cât mai bună și, totodată, să aibă un impact cât mai redus asupra mediului înconjurător.

În acest scop, au fost utilizate tehnologii avansate din domeniul construcțiilor, în conformitate cu normele de protecția mediului. Astfel, noul magazin Lidl din Salonta dispune de soluții și tehnologii moderne care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

 

Lasă un răspuns