Lanțul german de supermarketuri Penny, deținut de Rewe Group, deschide în decembrie 2021 7 magazine noi pe piața românească, astfel că rețeaua va depăși numărul de 300 de unități în România. Mai exact, va ajunge la cifra de 301.

Magazinul PENNY din Bacău, județul Bacău, are adresa pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 3. Suprafața de vânzare este de 615 metri pătrați și există trei case de marcat. Magazinul dispune de 42 locuri de parcare, dintre care 2 pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul PENNY din Baraolt, județul Covasna, are o suprafață de vânzare de 856 de metri pătrați și patru case de marcat. Parcarea este dotată cu 85 de locuri, dintre care 4 pentru persoanele cu dizabilități. Se află pe strada Kossuth Lajos.

Magazinul PENNY din București, sectorul 6, are adresa pe Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 220C. Are o suprafață de vânzare de 609 metri pătrați și trei case de marcat. Dispune de 20 de locuri de parcare.

Un alt magazin PENNY deschis în București, însă în sectorul 5, pe Șoseaua Sălaj, nr. 26, are o suprafață de vânzare de 860 de metri pătrați și patru case de marcat. Dispune de 93 de locuri de parcare, dintre care 3 pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul PENNY din localitatea Cumpăna, județul Constanța, este situat pe strada Nucilor, nr. 45A și are o suprafață de vânzare de 859 de metri pătrați. Este dotat cu patru case de marcat. Dispune de 65 locuri de parcare, dintre care 3 pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul PENNY din Prejmer, județul Brașov, are o suprafață de vânzare de 792 de metri pătrați și patru case de marcat. Parcarea dispune de 98 de locuri, dintre care 4 pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul PENNY din Zlatna, județul Alba, este situat pe Strada Gării, nr. 11A. Are o suprafață de vânzare de 857 de metri pătrați și patru case de marcat. Dispune de 61 de locuri de parcare, dintre care 3 pentru persoanele cu dizabilități.

Lasă un răspuns