Societatea SC Marcel SRL a inițiat retragerea de la comercializare a unui produs, ca urmare a evidențierii prezenței bacteriri Listeria monocytogenes, care poate provoca o boală potențial gravă, numită listerioză.

urechi de porc

Redăm, mai jos, integral, comunicatul existent pe site-ul Ansvsa.ro, site-ul oficial al Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor:

Vă informăm că societatea SC MARCEL SRL. a inițiat retragerea de la comercializare a produsului de mai jos, ca urmare evidențierii prezentei Listeria monocytogenes..

SC MARCEL SRL retrage de pe piață și recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare de mai jos:

Denumire produs: URECHI SNACKS 200 G

Lot: 076121121

Expiră la: 02.01.2022

Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus să nu le consume ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Persoanele care au consumat produsele menționate mai sus și care prezintă febră simplă sau însoțită de dureri de cap, sunt rugate să consulte medicul și să raporteze acest consum.

Femeile gravide, persoanele cu imunitate scăzută, precum și cele în vârstă trebuie să acorde o atenție deosebită acestor simptome.

Aceste simptome pot sugera listerioza, boală potențial gravă, cu un timp de incubație de până la opt săptămâni.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta SC MARCEL SRL: marcel@marcel.com.ro.“

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.