În magazinul Penny din Gara Buzău a avut parte, în această săptămână, un incident violent, surprins atât de camerele de supraveghere ale magazinului, cât și de către mai mulți clienți, care au filmat cu telefoanele mobile.

bataie supermarket buzau

Totul a început în momentul în care un bărbat a intrat în magazin fără să poarte mască, așa cum prevede legea. În momentul în care un agent de pază l-a rugat să își pună masca, bărbatul a devenit violent și a început să îi lovească pe cei care asigurau securitatea magazinului.

Agresorul nu s-a oprit, ci a lovit violent un alt client, un bărbat mai în vârstă, în același timp rupând hainele de pe el.

Scandalul a fost atenuat în momentul în care angajații magazinului, ajutați de un client, l-au prins pe agresor și l-au imobilizat până la sosirea echipajelor de intervenție, alarmate în urma folosirii butonului de panică.

Bărbatul a fost evacuat din magazin și apoi predat polițiștilor și jandarmilor. În tot acest timp, a continuat să se manifeste deosebit de agresiv.

Amenda pentru nepurtarea măștii de protecție în spațiu închis este cuprinsă între 500 și 2 500 de lei. Pe lângă plata acestei amenzi, este de așteptat ca bărbatul să fie acuzat și de lovire și tulburarea ordinii publice.

Mai jos, puteți vedea o filmare cu întregul incident.

 

  1. […] Un bărbat care refuza să poarte masca a agresat un angajat și un bătrân, într-un supermarket din Buzău – Detalii AICI  […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.