Compania românească Brick România, cu sediul la Constanța,  a anunțat inaugurarea unui magazin în Satu Mare, după investiții în valoare de 4 milioane de euro efectuate în ultimele luni.

brick romania

Magazinul din nord-vestul țării va avea 3 000 de metri pătrați în interior, precum și spații de depozitare exterioară și o parcare cu 95 de locuri.

Firma dobrogeană se află în negocieri pentru deschiderea unor magazine noi în întreaga țară. După Satu Mare, următoarea investiție va avea loc la Oradea, magazinul urmând să fie deschis, cel mai probabil, în martie 2023. De asemenea, se intenționează deschiderea de magazine la București și Cluj-Napoca.

Brick România, retailer de bricolaj, home improvement și proiecte DYI, a fost înființat în urmă cu două decenii, în 2002. În 2017 a inaugurat un magazin la Mangalia, în 2019 la Giurgiu, iar în 2021 a deschis centrul regional Ovidiu.

În prezent, compania vizează extinderea la nivel național și a pus la cale o amplă strategie de rebranding. Inclusiv magazinul online este în curs de transformare.

Lasă un răspuns

  1. Portul Constanța în 2021: cel mai mare trafic din istorie! – YesComment

    […] O firmă din Constanța investește în Satu Mare și Oradea – detalii AICI […]