Penny România inaugurează luni, 31 ianuarie, 3 magazine în România, ajungând astfel la o cifră totală de 306 unități deschise pe piața locală. Inaugurările au loc în județele Bistrița Năsăud, Constanța și Ilfov.

Noul magazin Penny din Prundu Bârgăului, județul Bistrița Năsăud, este situat pe Calea Transilvaniei, nr. 97A și are o suprafață de vânzare de 859.91 de metri pătrați, fiind dotat cu 4 case de marcat. Unitatea dispune de 103 locuri de parcare, dintre care 4 pentru persoanele cu dizabilități.

Magazinul Penny inaugurat în Medgidia, județul Constanța, este situat pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 3 și are o suprafață de vânzare de 797.30 de metri pătrați, fiind dotat cu 4 case de marcat. Dispune de 17 locuri de parcare, dintre care unul pentru persoanele cu dizabilități.

Noul magazin Penny din Tunari, județul Ilfov, are adresa pe Calea București, nr. 71 și o suprafață de vânzare de 821.90 de metri pătrați, fiind dotat cu 4 case de marcat. Unitatea dispune de 80 locuri de parcare, dintre care 3 pentru persoanele cu dizabilități.

În total, discounterul PENNY a deschis 5 magazine în România, în prima lună a anului 2022, ajungând la un total de 306 unități la nivel național. Compania își propune ca până în 2029 să atingă cifra de 600 de magazine și 6 centre logistice.

 

Lasă un răspuns

  1. Matei Uță

    Bună ziua ma interesează un post de lucrător în magazin.de preferat în zona ilfov.