Lidl România a anunțat inaugurarea unui magazin în municipiul Pitești în ziua de joi, 24 februarie 2022. Acesta va fi situat pe Calea Drăgășani, la numărul 20.

lidl

Anterior, pe locul în care va funcționa supermarketul se afla o benzinărie Petrom, care a fost demolată. Autorizația de construcție a fost eliberată în septembrie 2020, iar în prezent lucrările sunt finalizate în proporție de aproape 100%.

În proiectul PUZ aprobat de Consiliul Local Pitești în aprilie 2020 se specifică faptul că investiția presupune o clădire pe două niveluri, precum și realizarea de parcaje la sol, amenjarea de spații verzi plantate, de alei carosabile și pietonale, montarea de semnale publicitare, amenajarea accesului atât pentru autoturisme, cât și pentru pietoni.

Magazinul Lidl inaugurat în dimineața de 24 februarie va fi al patrulea din Pitești. În prezent, funcționează deja 4 magazine, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 165; Bulevardul Petrochimiștilor, nr. 2 119, respectiv Strada 1.

Compania germană are peste 300 de magazine deschise în România și continuă să se extindă. Primele unități inaugurate în 2022, ambele în luna februarie, sunt cel de pe strada Drăgășani din Pitești, precum și un magazin în București, cu adresa pe Basarabia, nr. 246.

 

Lasă un răspuns

  1. Lidl anunță inaugurarea a două magazine în luna martie, în județele Botoșani și Teleorman – YesComment

    […] În luna februarie, Lidl a inaugurat, de asemenea, două magazine în România: unul în București, cu adresa pe strada Basarabia, nr. 246, iar cel de-al doilea în Pitești, pe Calea Drăgășani, nr. 20. Despre deschiderea magazinului din Pitești, găsiți mai multe amănunte AICI […]